Lars Sørensen

Spreker, dagvoorzitter, interviewer

“Wat je hebt is niet interessant, het gaat om wat je doorgeeft en achter laat”

Lars Sørensen

 

Lars Sørensen brengt dynamiek en energie in content en events. Verbindt podium aan zaal, kijker aan inhoud. Met een achtergrond in media en communicatie weet hij op directe wijze mensen te benaderen, bevragen en bewegen.
Lars Sørensen is opdrichter van de SDG Supporters Club. Ambassadeur van NUDGE en adviseur voor de MVO Prestatieladder. Werkte onder andere voor BNR Nieuwsradio en radio 2. Met inmiddels 10 jaar ervaring als dagvoorzitter en eventdesigner in binnen en buitenland. Hij brengt dynamiek en energie in content en events. Verbindt podium aan zaal, kijker aan inhoud. Met een achtergrond in media en communicatie weet hij op directe wijze mensen te benaderen, bevragen en bewegen.
“Na mijn werk voor BNR Nieuwsradio op Groenland was ik om. Het zien en ervaren van de invloed die wij mensen hebben op onze wereld deed het licht aan. Of je nu gelover of ontkenner bent. Onze aarde is in beweging en wij hebber daar invloed op. Mensen moeten weten dat we samen in ieder geval een verschil kunnen maken, niet straks en dan maar hier en nu.

Thema’s:

Circulair, biobased economy

Energie en Energietransitie

Mobiliteit: vervoer en transport

Duurzaam ondernemen

Politiek en samenleving

Gedrag en gedragsverandering

Talen:

Nederlands, Engels

Tarief:

In overleg

Rol:

Spreker, dagvoorzitter, interviewer